Tilbake
privat foto

Snakk for deg sjøl - skriveverksted

Velkommen til skriveverksted. På dette verkstedet skal vi få lov til å være de Beste. Et kreativt skrivekurs der vi skal skrive om erfaringene og opplevelser fra et langt liv.

Å skrive kan være en vei inn i et hav av minner, drømmer og fantasi. Hver person har sin unike måte å utrykke disse minnene på gjennom tekst og ord. Jo lengre liv vi har levd jo villere og levende er kanskje havet. 

Verkstedet starter med innledning, tekstlesning og musikk. Deltagerne får en oppgave hver som de skal skrive om eller fortelle om. Hvis noen ikke vil skrive selv så skriver verkstedleder for dem.

Det kan være vanskelig for de med veldig begrenset hørsel å delta, men utover det så passer verkstedet for alle. Tilbakemeldingene er at det er en meningsfullt, rørende og morsom opplevelse for deltagerne. 

Passer fint på institusjon, aktivitetssenter eller frivillighetssentral.

Periode: 2019

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms - spaserstokken
  • Kunstnere/grupper: Rebekka Brox Liabø

Om kunstner / utøver / gruppe

Rebekka Brox Liabø er teaterfaglig skrivepedagog og driver Rulleramp som har som formål å motivere ulike målgrupper til å utrykke seg skriftlig. Hun er forfatter og har blant annet skrevet to barnebøker om Rakettkiosken som står på torget i Tromsø. Siden 2013 har Rebekka hatt skriveverksted for eldre. De siste to årene har hun hatt skriveverksted for mennesker med demens som bor på sykehjem. 

Publikumskommentarer