Tilbake
Øivind Arvola

SCHLAGERMINNER

Vi befinner oss på begynnelsen av 50-tallet. Vi møter søstrene Petronella og Amalie. Den yngre søsteren Petronella er stormforelsket i han Pettersen, som har reist til sjøs. Akkurat nå har han kommet seg helt til "Junaiten". Amalie er meget skeptisk, og til og med sjalu, på Petronella sin forelskelse, som viser seg å være litt mer enn bare en sommerflørt.

Vi får høre tidsriktig musikk fra inn- og utland, schlagere som Åse Krystad har gitt nordnorske tekster, og som Arne Dagsvik har gitt nye arrangement. Vi får høre sanger som Always on my mind, Middnattstango, True Love og En grønnmalt benk....

Produksjonen er spesiallaget for Den kulturelle spaserstokken.  Sangene er valgt ut etter forslag fra flere eldre personer som utøverne intervjuet før de lagde manuset til forestillingen.

Ann-Sofie og Åse opptrer som musikere og skuespillere. Til de som er kjent med vår tidligere produksjon "Happy Forties" kan vi si at "Schlagerminner" viderefører samme konseptet.

Spillelokale må ha akustisk piano. El-piano kun etter avtale. Kan spille på omsorgssentere, aktivitetssentre, sykehjem og spillelokaler der også hjemmeboende lett kan delta.

Turné for DKSS: Uke 43: Tromsø, Karlsøy og Bardu kommuner. Offentlige konserter i Harstad og Skånland.


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Troms og Finnmark - Den kulturelle spaserstokken
  • Kunstnere/grupper: Ann-Sofie Godø og Åse Krystad

Om kunstner / utøver / gruppe

Ann-Sofie Godø, landsdelsmusiker i Nord-Norge. Piano/skuespill.

Åse Krystad. Sang/skuespill.


Publikumskommentarer